Isnin, 28 November 2011

Wanita lumpuh mati dikelar anak

BEBERAPA anggota polis mengusung mayat seorang wanita warga emas yang dibunuh di sebuah rumah di Jalan BS 14/2A Taman Bukit Serdang, Seri Kembangan semalam.SERDANG: Seorang wanita warga emas yang uzur dan lumpuh dikelar sampai mati oleh anak sendiri sebelum pemuda itu kemudian cuba membunuh diri dengan mengelar lehernya dalam kejadian menyayat hati di sebuah rumah teres tiga tingkat di Jalan BS 14/2A Taman Bukit Serdang di sini semalam.

Ketua Polis Daerah Serdang, Supritendan Abd. Razak Elias berkata, semasa kejadian pada pukul 10.45 pagi, hanya warga emas berusia 74 tahun dan anak lelakinya yang berumur 35 tahun berada di rumah.

Bagaimanapun, menurut beliau, tanpa diketahui apa puncanya pemuda yang dipercayai mempunyai masalah mental itu bertindak di luar dugaan dengan mengelar leher ibunya yang berada di ruang tamu rumah menggunakan sebilah pisau.

“Selepas melihat ibunya cedera, suspek kemudian dipercayai mengelar leher sendiri,” kata beliau ketika ditemui di tempat kejadian di sini semalam./kosmo

Tiada ulasan:

Catat Ulasan