Sabtu, 28 Januari 2012

Pelayan ditetak sampai mati

ANGGOTA polis menjalankan siasatan di sebuah restoran yang menyebabkan Ching Chon mati ditetak di Kepong, Kuala Lumpur semalam.
KEPONG: Sekumpulan tujuh lelaki mabuk bertindak melampaui batas apabila bukan sahaja enggan menjelaskan bil minuman keras yang diminum malah, menetak sampai mati seorang pekerja sebuah restoran dan mencederakan pemiliknya dalam kejadian di Taman Daya di sini semalam.

Kejadian pukul 12.45 tengah malam itu berlaku apabila salah seorang suspek naik angin dengan tindakan Tan Ching Chon, 46, yang meminta mereka pulang dan membayar harga 13 gelas arak sebanyak RM136 dan dua pinggan sayur goreng hampir RM30.

Ching Chon mati di tempat kejadian selepas ditetak dengan pisau di tangan, kaki dan muka.

Pergaduhan itu turut mengakibatkan tauke yang merangkap chef restoran, Lim Kok Keng, 41, cedera di perut, muka dan kepala namun keadaannya dilaporkan stabil selepas dirawat di Hospital Selayang./kosmo

Tiada ulasan:

Catat Ulasan